avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bilet la ordin refuzat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bilet la ordin refuzat

Buna seara!
Am un bilet la ordin care mi-a fost rejectat(nu a fost primit de catre banca),pe motiv ca suma in litere nu corespunde cu suma in cifre.
Desi am solicitat firmei respective sa i-mi elibereze alte B.O. ,aceasta refuza pe motiv ca nu stie cand o sa poata plati.Aceasta firma mai are refuzuri la plata.
Mentionez ca am factura rosie cu stampila.
Ca urmare care ar fi pasii care trebuiesc facuti pt. recuperarea creantei?
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2011
misu76, utilizator
Cel mai recent răspuns: misu76 , utilizator 07:54, 11 Ianuarie 2011
puteti folosi BO si factura in cadrul somatiei de plata. BO nu este bun ca si instrument de credit insa este bun ca proba privind dovada creantei ca certa, lichida si exigibila.
Ok.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat,rejectat misu76 misu76 Buna ziua! Ca urmare a solicitarii unei firme cu care colaborez si avand in vedere faptul ca pana atunci nu am avut probleme referitoare la plata, am acceptat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat misu76 misu76 Buna ziua! Ca urmare a solicitarii unei firme cu care colaborez si avand in vedere faptul ca pana atunci nu am avut probleme referitoare la plata, am acceptat ... (vezi toată discuția)
Refuz plata bilet ordin iucomi iucomi buna ziua tocmai mi s-a refuzat incasarea unui bilet la ordin de catre Banca pe modivul ca prima zi a luni din data scadentei este ingrosat respectiv cifra 1 ... (vezi toată discuția)