avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru asigurator
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru asigurator

Buna seara.Detin o firma Srl.Astazi,vineri,inspectorii antifrauda finante au cerut de la contabilul firmei o lista de mijloace fixe pentru a pune asupra lor un sechestru asigurator.as vrea sa stiu cat timp dureaza aceasta procedura,cat timp mai dureaza pana acest sechestru devine activ.Il poate pune chiar si inspectorii,sau dumnealor trebuie sa faca cerere la organul competent?Se poate pune sechestru preventiv si sambata sau duminica?Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Atragerea raspunderi administrator mihaigiu mihaigiu O societatea SRL a intrat in data de 10.01.2013 in procedura volunta de insolventa. Cu cateva zile inainte de a intra in insolventa Administror firmei a vandut ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna criso criso Buna ziua.Va rog sa imi spuneti daca este legal ca zilele de sambata si duminica sa fie considerate zile de concediu de odihna.Mai exact;in cererea de concediu ... (vezi toată discuția)
Cesiune tva dragalina2006 dragalina2006 o firma x doreste sa-mi cesioneze dreptul sau de rambursare tva. in acest scop firma x a depus organului fiscal lista cu furnizorii neachitati conf. ordinului ... (vezi toată discuția)