avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil, mosteniri, bunuri partajabile intre soti, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil, mosteniri, bunuri partajabile intre soti, drept de proprietate teren constituire L.18/1991

Ce regim are un drept de proprietate (0,50 ha) constituit, NU reconstituit, la L.18/1991, obtinut de unul din soti, in raport cu celalalt sot? este bun comun sau apartine doar sotului direct dobanditor?

Alte discuții în legătură

Constituirea dreptului de proprietate Florycel2009 Florycel2009 Dreptul de proprietate dobandit prin constituire este bun propriu sau bun comun al sotilor daca titlul de proprietate este emis doar pe unul dintre soti? (vezi toată discuția)
Cum pot obtine terenul, daca nu am facut cerere la legile fondului funciar, dar altcineva a facut acest lucru in mod ilegal? Dana1313 Dana1313 Sunt in proces cu primaria pentru ca nu a dorit sa imi puna la dispozitie actele in baza carora s-a constituit si s-a reconstituit dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Legea nr.247/2005 Ion Albu Ion Albu Socrul meu a cumparat in 1938 un teren agricol de 5 ha in com. Sarulesti- Calarasi. Socrul meu NU a locuit niciodata in aceasta comuna. Dupa venirea regimului ... (vezi toată discuția)