avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata la intretinere

Buna
Cine poate sa imi raspunda si mie la o intrebare ?
Eu sunt in ITALIA de vreun an ,cind am plecat din tara aveam o datorie la intretinere ,de 1 00 si ceva de miloane lei vechi.
In octombrie am platit mare parte din suma, din care au mai ramas vreo 1000 ron.
in ianuarie m a sunat un prieten si a zis ca sau adunat iar ,si am ajuns la 3800 de ron.este posibil ca intru_n timp asa de scurt sa se adune asa de mult???
Mentionez ca nu locuieste nimeni acolo.
Deci nu stiu cum se poate asa ceva,poate cineva poate sa ma lamureascva si pe mine.........
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:28, 8 Februarie 2014
Dar cu administratorul de ce nu vorbiti? Sunteti certat cu el?

Noi cum sa stim aici, pe forum, ce v-o fi ramas din suta de milioane si ce s-o mai fi adaugat intre timp? Poate ceva penalizari pe care nu le-ati platit s-au mai adaugat la suma principala....
Luati legatura cu administratorul in Romania. Sau cu cineva de incredere pe care il imputerniciti in scris, sa contacteze administratorul si sa ceara eventuale inscrisuri

pina acum nu am avut numarul de telefon...am cerut sa mi se faca rost..
prietenul meu a mai stat de vorba cu presedintele de asociatie...si zice ca sau adunat caldura ,si alte utilitati,....
repet au mai ramas 1000 de ron....restul ce am platit ...au fost cu tot cu penalitati.
dar de la 1000 de ron pina la 3800 ,din octombrie si pina in ianuarie.
ce penalitari ....asa mari ar pute sa fie???
si utilitati?
caldura??
daca nu sta nimeni in ( garsoniera)............
Nu cred ca este vorba doar de cotele de intretinere la o garsoniera, poate s-a reparat terasa, poate s-au schimbat tevile din subsol, poate au schimbat lifrul, poate s-a facut revizia la lift, iar "poate" il putem continua mult si bine, pana nu luati legatura cu presedintele sau administratorul condominiului, noi nu putem decat sa ne dam cu presupusul.
Si chiar daca nu locuieste nimeni in garsoniera, cheltuielile care se repartizeaza pe cota-parte indiviza le platiti (si nu sunt putine).
Cunoscand adresa ,aveti posibilitatea sa solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va comunice natura sumelor care alcatuiesc debitul
expediati cererea prin mandat cu confirmare de primirem,sau,daca exista prietenul care a initiat deja discutia trimiteti acestuia prin fax ,corespondenta postala,document intocmit de dv prin care il mandatati sa va reprezinte si sa depuna documente pentru clarificarea temeiniciei debitului

Alte discuții în legătură

Ajutor motandegalati motandegalati buna ziua as dori daca se poate sa ma ajute cineva,sunt dat in judecata de asociatia unde locuiesc pentru neplatata intretineri,recunosc ca sunt dator dar ... (vezi toată discuția)
Diferente mari la plata intretinerii stan cristina stan cristina locuiesc de 5 ani intr-o garsoniera de 26,44 mp impreuna cu sotul si copilul in varsta de 8 luni ! in momentul in care am cumparat garsoniera stiam ca apa ... (vezi toată discuția)
Situatia proprietar neclarificata, datorii mari la intretinere mister1983 mister1983 Buna ziua, as avea nevoie de un sfat pentru problema pe care urmeaza sa il descriu: Intr-un bloc exista o garsoniera a carei proprietar nu mai locuieste ... (vezi toată discuția)