avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Renuntare la cetatenia Românã
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Renuntare la cetatenia Românã

Buna,
Spunet va rog in cazul in care vreau sa renunt la cetatenie si nu am domiciliu in România de unde fac rost de urmatoarele acte
4. Adeverinţă privind debitele către stat eliberată de Administraţia Financiară de la ultimul domiciliu din România;

5. Adeverinţă privind debitele către stat eliberată de direcţia de impozite şi taxe locale a primăriei, de la ultimul domiciliu din România;

va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:03, 9 Februarie 2014
Din Romania, prin imputernicit.
@adisan, este evident ca din Romania daca vrea sa renunte la cetatenia romana!:)

libelula1982 a scris:

de unde fac rost de urmatoarele acte
4. Adeverinţă privind debitele către stat eliberată de Administraţia Financiară de la ultimul domiciliu din România;

de la Administraţia Financiară de la ultimul domiciliu din România

5. Adeverinţă privind debitele către stat eliberată de direcţia de impozite şi taxe locale a primăriei, de la ultimul domiciliu din România;

de la direcţia de impozite şi taxe locale a primăriei, de la ultimul domiciliu din România

E destul de clar.:)
Pai, am raspuns la intrebare, asa cum aceasta a fost pusa, ce nu se intelege..sau ce nu e clar?
adisan a scris:

Din Romania, prin imputernicit.

Prin împuternicit sau personal ;)
Intrebarea utilizatorului contine si raspunsul!:)

De unde fac rost de ....? De la ...... din Romania!

O intrebarea la obiect era "Cum pot sa fac rost de ..... daca nu am domiciliu in Romania?"

Se subintelege ca actele nu le poate obtine decat din Romania si nu de la ambasada sau consulat sau din alta tara daca vrea sa renunte la cetatenia romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la cetatenia romana Emanuela Danescu Emanuela Danescu Buna ziua! Doresc Sa renunt la cetatenia romana si Sa pastrez numai cetatenia germana. Ce am de facut si unde? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Renuntare cetatenie romana, dosar penal ciutuc_monica ciutuc_monica buna ziua in urma unui accident si conducand sub influenta alcoolului m-am ales cu un dosar penal 8 luni cu suspendare si 3 ani supraveghere...eu lucrez in ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la cetatenia romana doranorge doranorge Buna ziua, In urma primirii cetateniei norvegiene sunt nevoita sa renunt la cetatenia romana in timp de un an, ca aceasta sa ramana valabila. Ce acte imi ... (vezi toată discuția)