avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat electronica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat electronica

Sunt PFA si desfasor activitate de comert cu amanuntul.Sunt abligat sa folosesc casa de marcat cu jurnal electronic sau o pot folosi in continuare pe cea cu role de hartie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:24, 8 Februarie 2014
Inca nu a intrat in vigoare o lege care sa reglementeze obligativitatea folosirii acelor case de marcat cu jurnal electronic asa ca folositi-o pe cea veche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa fiscalizez casa de marcat pt pfa? lpralea lpralea Am o casa de marcat pe firma mea. Firma este fără activitate de 10 ani . Vreau să îmi fac un pfa. Pot sa fiscalizez acea casă de marcat pt pfa? Si cat ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat cu jurnal electronic rdi rdi Buna ziua Tocmai ma pregateam sa cumpar o casa de marcat si am gasit pe Internet un anunt ca dupa primul semestru 2014 toti comerciantii trebuie sa aibe casa ... (vezi toată discuția)
Noua casa de marcat cu jurnal electronic lupulescuvictor lupulescuvictor Buna seara ! Am un PFA infiintat in 2012 cu obiect principal de activitate Cresterea albinelor. In anul 2015 am mai adaugat inca doua obiecte de activitate la ... (vezi toată discuția)