Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura usoara totul bine pana acum intre timp m-am impacat cu partea vatamata nu a fost proces nimic mi-a eliberat dovada inlocuitoare a permisului de conducere si am fost surprins intr-o zi in care aveam treaba si nu m-am mai dus sa imi prelungesc dovada si am condus asa pana intr-o buna seara in care am fost oprit , agentii m-au dus la sectie am dat declaratii cum sa intamplat nu mi-au zis ca mi-au intocmit dosar penal , am intrebat ce se intampla acum nu mi-au spus nimic iar eu am continuat sa conduc fara sa imi dau seama si asa am 2 dosare penale cu conducere cu dovada expirata sfaturiii ceva ce trebuie sa fac a trecut mult timp cam 6-7 luni in care nu am mai condus si nu pot sa stau asa pt ca sunt sofer profesionist am toate cat BE CE DE ce pot face in situatia asta , am mai fost pe la sectia de Politie unde am dosarul am intrebat ce se intampla cat timp mai dureaza , mi sa spus ca mai dureaza ca ma suna eiX-(
Dovada expirata
Christiano
Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura ... (vezi toată discuția)