avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada expirata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada expirata

Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura usoara totul bine pana acum intre timp m-am impacat cu partea vatamata nu a fost proces nimic mi-a eliberat dovada inlocuitoare a permisului de conducere si am fost surprins intr-o zi in care aveam treaba si nu m-am mai dus sa imi prelungesc dovada si am condus asa pana intr-o buna seara in care am fost oprit , agentii m-au dus la sectie am dat declaratii cum sa intamplat nu mi-au zis ca mi-au intocmit dosar penal , am intrebat ce se intampla acum nu mi-au spus nimic iar eu am continuat sa conduc fara sa imi dau seama si asa am 2 dosare penale cu conducere cu dovada expirata sfaturiii ceva ce trebuie sa fac a trecut mult timp cam 6-7 luni in care nu am mai condus si nu pot sa stau asa pt ca sunt sofer profesionist am toate cat BE CE DE ce pot face in situatia asta , am mai fost pe la sectia de Politie unde am dosarul am intrebat ce se intampla cat timp mai dureaza , mi sa spus ca mai dureaza ca ma suna eiX-(
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:02, 9 Februarie 2014
Solicitati prin adresa inregistrata la politie stadiul cercetarilor. Dosarul trebuia trimis de mult la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada expirata Christiano Christiano Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura ... (vezi toată discuția)
Am avut accident cu un pieton care traversa neregulamentar, urmarea fiind o fractură de umăr și o posibilă contuzie la omoplat. care pot fi consecințele pentru mine? Cristi1321 Cristi1321 Salut. Acum cateva zile am lovit un pieton care traversa neregulamentar, asta sa intamplat in Urziceni Ialomita pe soseaua Calea Bucuresti (acea sosea are 2 ... (vezi toată discuția)
Cât durează cercetarea penală până se ajunge în instanță? flori67 flori67 in 09.09.2017 mi s-a suspendat permisul de conducere. Situatia a fost urmatoarea: eu am intors pe linie continua si celalt sofer a fost in depasire pe linie ... (vezi toată discuția)