avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada expirata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada expirata

Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura usoara totul bine pana acum intre timp m-am impacat cu partea vatamata nu a fost proces nimic mi-a eliberat dovada inlocuitoare a permisului de conducere si am fost surprins intr-o zi in care aveam treaba si nu m-am mai dus sa imi prelungesc dovada si am condus asa pana intr-o buna seara in care am fost oprit , agentii m-au dus la sectie am dat declaratii cum sa intamplat nu mi-au zis ca mi-au intocmit dosar penal , am intrebat ce se intampla acum nu mi-au spus nimic iar eu am continuat sa conduc fara sa imi dau seama si asa am 2 dosare penale cu conducere cu dovada expirata sfaturiii ceva ce trebuie sa fac a trecut mult timp cam 5-6 luni in care nu am mai condus si nu pot sa stau asa pt ca sunt sofer profesionist am toate cat BE CE DE ce pot face in situatia asta ajutorrr:(!!!!
Cel mai recent răspuns: Christiano , utilizator 09:56, 11 Noiembrie 2013
Fiind conducator auto profesionist trebuia ca inainte de expirarea dovezii inlocuitoare sa va duceti prentr u prelungirea ei.Aveati sanse foarte mari sa va fie prelungita dovada. Avand doua dosare penale pentru conducerea unui autovehicul cu dovada inlocuitoare expirata sansele de prelungire a acesteia sunt aproape nule.
Va sfatuiesc sa stati cuminte si sa nu mai conduceti pana la solutionarea dosarelor.
Fiti cooperant cu organele de cercetare penala (politist, procuror)
Urgentati rezolvarea dosarelor penale intr-un timp cat mai scurt posibil. Daca observati ca se taraganeaza reolvarea dosarelor depuneti cereri de urgentare la procurorul de caz.
Deocamdata mai mult nu pot sa va sfatuiesc. Este functie de modul in care decurg cercetarile si de solutia pe care o va da procurorul de caz.
Va doresc numai bine
ing. Ioan Ciobanu
Va multumesc pentru sfat , am sa ma duc sa fac o cerere de urgentare a dosarelor cum ati spus dvs!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada expirata Christiano Christiano Buna ziua eu am avut un accident minor cu o femeie a venit politia mi-a facut testul pt alcoolemie mi-a iesit 0,0 sa dus politia cu femeia la spital o fractura ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat - dovada de conduce in romania andreea8891 andreea8891 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie. Vineri pe data de 16.09.2016, sotul meu a suferit un accident rutier, masina noastra este ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere Tulcea Detectiv particular Tulcea Detectiv particular In data de 2.08.2007 am fost implicat intr-un accident de circulatie, soldat cu o victima-peste 60 zile ingrijiri medico legale. De la acea data organele de ... (vezi toată discuția)