avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PERMIS SUSPENDAT - DOVADA DE CONDUCE IN ROMANIA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PERMIS SUSPENDAT - DOVADA DE CONDUCE IN ROMANIA

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie.
Vineri pe data de 16.09.2016, sotul meu a suferit un accident rutier, masina noastra este distrusa complet ( nu a patit nik sotul meu), soferul celalalt nu a patit nici el nik, in schimb masinile sunt distruse. Politia a luat permisele de conducere la amandoi doar au posibilitatea de a conduce doar in RO, s-a deschis dosar penal doar ptr accident. Politia mi-a zis ca dupa ce se rezolva dosarul la parchet se pot ridica permisele.
Cat timp credeti ca ar dupa la parchet sa solutioneze cazul?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreea8891 , utilizator 12:09, 20 Septembrie 2016
Sotului dvs. i s-a eliberat o dovada cu care poate circula in Romania pe timp limitat. La expirarea valabilitatii dovada se poate prelungi cu cate 30 de zile de catre politie cu aprobarea procurorului de caz.
ing. Ioan Ciobanu
Asa este! Insa sotul meu lucreaza in strainatate ca sofer profesionist si avem nevoie de el cat mai urgent. Dosarul este unul usor nimeni nu are pretentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal alexa_25 alexa_25 Buna ziua...as avea nevoie mare de ajutor.Situatia mea sta in felul urmatori :luni dimineata am avut accident,singura mea vina fiind faptul ca desi aveam ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am urmatoarea speta: in 2 februarie 2021, sunt implicat ... caut.raspunsuri93 caut.raspunsuri93 Buna seara. Am urmatoarea speta: In 2 februarie 2021, sunt implicat intr-un eveniment rutier, mai exact am oprit masina dupa indicatorul ,,STOP\" in ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident rutier talex talex In februarie 2008 am avut un accident rutier in care eu sunt vinovat. Circulam in afara localitatii cu 70Km/h (intr-o zona cu limita de 60km/h) cf. expertizei ... (vezi toată discuția)