avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis

in urma cu circa 10 ani mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 30 de zile pentru neacordare de prioritate; nu l-am ridica dupa perioada respectiva de la politie si la trei luni mi s-a suspendat din nou pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice (alcolemie 0,1) .cum il pot redobandi
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:07, 9 Februarie 2014
Avand in vedere perioada mare scursa de la retinerea permisului in mod sigur acesta nu se mai afla in perioada de valabilate astfel ca trebuie parcurgeti etapele obtinerii unui permis la expirarea perioadei de valabilitate.

1. Cererea pentru eliberarea permisului de conducere
2. Actul de identitate al titularului din care rezultă că acesta are domiciliul sau reşedinţa în România, în original şi copie
3. Dovada plăţii taxelor şi tarifelor aferente eliberării permisului de conducere(68 RON la CEC BANK)
4. Documentul emis de o unitate medicală autorizată din care rezultă că titularul este apt din punct de vedere medical să conducă autovehicule din categoria pentru care solicită eliberarea permisului de conducere
5. Permisul de conducere, atunci când acesta se află în posesia titularului

La pct. 5 veti da lamuriri la momentul depunerii documentelor si depuneti dovada inlocuitorare a permisului daca o mai aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea resedintei Victor_ro Victor_ro Daca vreau sa schimb resedinta in alt judet(asta, dupa cum stiu, presupune schimbarea buletinului, pasaportului si permisului de conducere), ce documente ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere pintenarug pintenarug ce acte trebuie la dosar, pentru redobandire permis anulat? dosarul poate fi depus inainte de un an, pentru programare la examen? (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)