avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... lnscriere dataprotection
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

lnscriere dataprotection

Buna ziua!

Va rog sa imi recomandati un consultant care sa ma ajute sa inscriu un site pe www.dataprotection.ro (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Multumesc.
adrianapirsoaga@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: QED , utilizator 20:34, 17 Februarie 2014
Credeti ca o solutie ar fi sa trec domeniul pe PFA? E contractul "de transfer al proprietatii siteului" de care vorbiti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrare operator de date cu caracter personal elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună ziua, Lucrez la o firmă care are ca obiect de activitate comerţ cu ridicata de componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii. Aş ... (vezi toată discuția)
Date cu caracter personal ioanandrei ioanandrei Suntem o societate de drept privat ( SRL ) care in activitatea ei curenta inscrie date despre persoanele care sunt clientii activitatii autorizate . Mai mult ... (vezi toată discuția)
Hepl me pentru salarizare trebuie sa notific ca firma care face salarizare sau pentru fiecare firma individual ovidiu7676 ovidiu7676 (6) Angajatorii pot contracta serviciul de completare si transmitere a registrului prin incheierea, cu respectarea dispozitiilor art. 20 alin. (5) din Legea ... (vezi toată discuția)