avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Anulare permis, NCP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Anulare permis, NCP

Buna seara!
In urma unei hotarari definitive si irevocabile, pt infractiuni la regimul circulatiei,
cu anularea permisului. Dupa cat timp se poate prezenta la examenul pt redombandirea permisului? Dupa exectarea pedepsei sau dupa perioada de inercare?.
Va multumesc amticipat pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Nmk mk Vfcfsc , Avocat 07:21, 10 Februarie 2014
Despre ce infractiune este vorba?detaliati.
Un prieten al meu a fost prins ca a condus o masina cu nr provizori expirate in Mai 2013, i sa intocmit dosar pe .4.02.2014 i sa dat hotarare judeatoreasca " amenda penala pe are a achitato si 2 ani si 4 luni perioada de inercare.
dupa cat timp poate sa meraga la examen pt redombandirea a permisului?
Va multumes anticipat pt raspuns!

ò
Amenda penala si 2 ani si 4 luni termen de incercare? ceva nu este in regula.
Asa a spus prietenul meu ca a primit,si ma intrebat and se poate prezenta la examen,
nu mia aratat nici un doument referitor la dosarul penal pe care il are
Raportat la informatiile furnizate, nu pot sa va raspund, aflati exact si reveniti cu intrebarea, sau poate va raspunde altcineva.

Alte discuții în legătură

Conducerea a unui moped posibil furat Nmk mk Vfcfsc Nmk mk Vfcfsc Buna seara! Azi am fost cu un prieten sa cumpere o mopeda si a luat, eu lam adus acasa fina prietenul meu nu are permis, pe drum am fost oprit de un echipaj ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis a unui moped Denisuca13 Denisuca13 Buna ziua! Sunt foarte disperata... prietenul meu a fost prins conducand un moped fara permis de conducere si casca de protectie. A fost dus la sectie, iau ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori razvannell razvannell buna ziua am si eu o problema.am fost complice cu un prieten si am furat un moped (scuter)dar ne-a prins si l-am returnat,asta sa intamplat dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)