Buna seara!
Azi am fost cu un prieten sa cumpere o mopeda si a luat, eu lam adus acasa fina prietenul meu nu are permis, pe drum am fost oprit de un echipaj la politiei rulare si sanctionat contraventional pt lipsa casca, fara lumini, mentionez ca am dubi a ar fi mopeda furata din urmatoarele motive;(contactul anulat cheie nu exista, nr de inregistrare e o plaut facut la mana, mopeda e cumparata dintrul cartier de tigani, are un certifiat de inregistrare in copie).
Daca este furat, si politia depisteaza acest furt, eu ce pot pati? consecinte?
Va multumestc anticipat pt raspuns!
Pai ,nu este de bine daca ati circulat pe drumurile publice cu bun mobil ,fara casca,fara lumini,se consemneaza contraventie
Daca bunul mobil se constata ca este furat,atunci exista posibilitatea ca acesta sa fie retinut pe perioada cercetarilor,dv sa fiti audiat in vederea clarificarii circumstantelor intrarii in posesia acestuia-daca nu detineti documente legale de tranzactionare,veti suporta consecintele legale
Va multumesc mult! mai am o intrebare; politia rurala care ma oprit nu a dat prin statie pt verificare, poate ca ei sa se intereseza ulterior(maine sau in alta data) cu privire daca mopedul este furat sau nu? daca se afla ca e furat, si eu doar am adus acasa la prietenul meu(cumpartor)pot sa raspunt penal?
In cazul in are se depisteaza furtul, e posibil sa fiu arestat preventiv?Si la ce art ar fi infractiunea?
Va astrpt un raspuns, Va multumesc anticipat!
Corupere de minori
razvannell
buna ziua am si eu o problema.am fost complice cu un prieten si am furat un moped (scuter)dar ne-a prins si l-am returnat,asta sa intamplat dupa ce am consumat ... (vezi toată discuția)