avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile crestere struti
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile crestere struti

Buna seara,ma numesc Maer Marian si sunt din Capalna,jud Alba.As vrea sa incep o activitate in cresterea strutilor si as vrea sa stiu daca se ofera fonduri si in ce conditii?multumesc
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 19:10, 20 Februarie 2014
In programul PNDR 2007-2013 aceasta activitate nu a fost eligibila.
Buna Ziua.
Din pacate activitatea de crestere a strutilor nu este eligibila. Puteti sa detineiti un imm cu activitate cresterea structilor de cel putin 1 an si sa aplicati pentru modernizarea fermei respective.
O zi buna in continuare.
odasglobalconsulting a scris:
Din pacate activitatea de crestere a strutilor nu este eligibila. Puteti sa detineiti un imm cu activitate cresterea structilor de cel putin 1 an si sa aplicati pentru modernizarea fermei respective.

De curiozitate, pe ce program ar putea sa aplice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un apel de proiecte pe masura 121 „modernizarea exploatatiilor agricole” dedicat fermelor de familie va fi lansat in luna iunie! Daniela Bolog Daniela Bolog 26 aprilie 2013 Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale urmeaza sa lanseze, incepand cu mijlocul lunii iunie, o sesiune de depunere proiecte pentru ... (vezi toată discuția)
Detalii despre fonduri europeme pentru tineri ElisaIsabelle ElisaIsabelle Buna ziua, Ma numesc Elisa, am 21 de ani, sunt din Bucuresti si sunt studenta la Ingineria mediului, Agronomie. As avea cateva detalii legate de fonurile ... (vezi toată discuția)
Ferma de struti maermarian maermarian Buna ziua,am 23 de ani si m-ar interesa foarte mult sa incep o activitate in cresterea strutilor.As vrea sa stiu care sunt demersurile si conditiile pentru a ... (vezi toată discuția)