avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Detalii despre fonduri europeme pentru tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Detalii despre fonduri europeme pentru tineri

Buna ziua,

Ma numesc Elisa, am 21 de ani, sunt din Bucuresti si sunt studenta la Ingineria mediului, Agronomie. As avea cateva detalii legate de fonurile europene. Ce acte sunt necesare? Am inteles ca nu trebuie sa am terenul sau am inteles gresit? Imi doresc sa fiu finantata pentru o ferma. Imi doresc o ferma de struti. Trebuie sa am intre 20 si 40% din totalul cheltuielilor acestui proiect?
Astept raspunsurile dvs!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:26, 18 Martie 2015
Strutii nu sunt eligibili pentru finantare din fonduri europene
Gasiti detalii despre noul program PNDR pe site-ul Ministerului Agriculturii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene ElisaIsabelle ElisaIsabelle Ma numesc Elisa, am 21 de ani, sunt din Bucuresti si sunt studenta la Ingineria mediului, Agronomie. As avea cateva detalii legate de fonurile europene. Ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)
Credite dezvoltarea turismului rural mhd2011 mhd2011 As vrea sa stiu cum se pot obţine credite pentru deyvoltarea turismului rural (vezi toată discuția)