avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Ma numesc Elisa, am 21 de ani, sunt din Bucuresti si sunt studenta la Ingineria mediului, Agronomie. As avea cateva detalii legate de fonurile europene. Ce acte sunt necesare? Am inteles ca nu trebuie sa am terenul sau am inteles gresit? Imi doresc sa fiu finantata pentru o ferma. Imi doresc o ferma de struti. Trebuie sa am intre 20 si 40% din totalul cheltuielilor acestui proiect?
Astept raspunsurile dvs!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:50, 20 Martie 2015
Ferma de struti nu este eligibila pentru fonduri europene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii despre fonduri europeme pentru tineri ElisaIsabelle ElisaIsabelle Buna ziua, Ma numesc Elisa, am 21 de ani, sunt din Bucuresti si sunt studenta la Ingineria mediului, Agronomie. As avea cateva detalii legate de fonurile ... (vezi toată discuția)
Accesare onduri europene- masura 3.1.2 Nina1 Nina1 Titlu: Accesare fonduri europene - masura 3.1.2 Buna ziua, Pot accesa fonduri europene pe masura 3.1.2 daca am buletin in mediul urban? Cu stima (vezi toată discuția)
Infiintarea unei micro ferme prin accesarea fondurilor europene AdrianSacuiu AdrianSacuiu Buna ziua as dori sa infiintez o micro ferma de oi,as dori sa stiu daca in cerere pot sa construesc si un adapost pentru animale si sa cumpar terenul necesar ... (vezi toată discuția)