avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Societate fara activitate - impozit forfetar ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Societate fara activitate - impozit forfetar ?

Daca societatea este declarata fara activitate, i se aplica acest impozit forfetar ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 12:02, 17 Aprilie 2009
decamdata acesta lege stuto-camila nu are o prevedere expresa pentru firmele fara activitate, dar eu am convingerea ca va fi in final defiintata cu totul
=D>Oricum s-au plans ca sunt prea multe si nu le pot gestiona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa forfetara pentru o fima care nu a desfasurat activitate Gabriela Budeanu Gabriela Budeanu Va rog sa ma ajutati cu informatii despre aceasta taxa. Pana acum n-am reusit sa aflu daca taxa forfetara se depune si pentru firmele care nu au avut deloc ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar tiberiu27 tiberiu27 Buna ziua. Am o firma din anul 2005 - fara activitate de atunci si pana in prezent. Nu am dus declaratiile la timp, am primit o amenda si un avertisment, iar ... (vezi toată discuția)
Plata imp forfetar zdb zdb cand se plateste anul asta prima transa din impozitul forfetar? cat se plateste, adica pe cate luni se ia in calcul: incepand din mai sau din ianuarie? mai ... (vezi toată discuția)