avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de maternitate

Ce drepturi am si ce sanse sa primesc indemnizatia de maternitate/

Sunt insarcinata in 4 luni, iar la ultimul loc de munca am 7 luni. Se asteapta de pe o zi pe alta sa se vanda societatea (este un lant de farmacii) sau sa se declare faliment. Cum trebuie sa procedez in asemenea situatie?
Ce drepturi am ...daca am?
Cel mai recent răspuns: RLA , utilizator 13:54, 9 Iunie 2005
In cazul in care esti disponibilizata iti platesti singura asigurarea de sanatate , la salariul minim pe economie.
In completarea lui Romy: adica 604.500 pe trimestru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal al doilea copil annamarria19 annamarria19 buna seara. in data de 8 mai ar trebui sa ma intorc la servici de drept , dupa terminarea concediului crestere al primului copil cu handicap pana la 3 ani . ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de risc maternal gabrielaando gabrielaando Buna ziua, ma aflu in concediu de risc maternal iar angajatorul mi-a oprit din indemnizatie: 1. somaj 0,5% 2. CAS 10,5% 3. Impozit Din cate m-am ... (vezi toată discuția)
Demisie salariata insarcinata PIRANTO PIRANTO BUNA ZIUA, SUNT INSARCINATA IN 6 LUNI SI AS VREA SA STIU DACA IMI DAU DEMISIA DE LA LOCUL DE MUNCA MAI POT BENEFICIA DE PRENATAL? (vezi toată discuția)