avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Recalculare salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Recalculare salariu

daca sa operat gresit salarul unui angajat si in loc de 900 cit trebuia sa fie a fost trecut ca 9000 slar brut , contabila a facut calculele si achitat salarul su daroriile la stat ,nu am verificat niciodata partea de slarizare , dar la sfarsitul anului contabila ne-a spus ca nu a mai achitat la stat pentru slarii de 2 luni ca nu a avut bani , abia atunci am sezizat , stiu ca este vina noastra , dar se poate recalcula retroactiv si cum se poate face legal asta ?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 13:40, 10 Februarie 2014
Unde s-a operat gresit?Ideea este ca daca au fost depuse declaratiile cu sumele aferente unui salariu de 9000 lei datorati penalitatile de intarziere la Anaf-daca nu s-au platit contributiile.
Se pot face declaratii rectificative.Nu inteleg totusi,a achitat contabila contributiile?Sunt sume foarte mari la un salariu de 9000 lei fata de 900 lei.
Sper sa nu fie vorba despre altceva-gen credit si pe urma calcul retroactiv.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2014
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
nu , doar ca era angajat ca director , el semoccupa de angajari ai a fost angajat doar el si un muncitor cu salar minim pe economie ,
Si abia cind am sesizat ca incep sa dispara bani din firma si ca nu se mai pot achita facturi curente am inceout sa facem verificari si am vazut ce s-a intimplat
si da s-au achitat contributiile din februaie pina in august la zi ca erau bani , doar ca noi am tot fost plecati si am lasat directorul sa se ocupe de tot . am tot fost plecati sa facem rost de contracte
S-a inregistrat in Revisal salariul acesta sau doar in programul de salarizare?
am cerut revisalul si s-a inregistrat

Alte discuții în legătură

Patronul refuza sa incheie contract de munca ani40 ani40 Ma numesc Ionita Anisoara,am fost angajata din anul 2007 la un magazin de la mine din comuna unde am dat carnetul de munca,spunandu-mi k voi fii angajata cu ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare pe drepturi de autor bobo24 bobo24 buna ziua, as dori sa ma lamuresc in ce priveste contractul de colaborare pe drepturi de autor, contract pe baz caruia se munceste in televiziune. stie ... (vezi toată discuția)
Revisal andreiadrian andreiadrian Buna ziua Eu sunt/am fost atat anagajator cat si angajat (la propria firma). Problema pe care o am este ca acum 2 ani mi-am incetat activitatea de anagajat ... (vezi toată discuția)