avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Buna ziua
Eu sunt/am fost atat anagajator cat si angajat (la propria firma). Problema pe care o am este ca acum 2 ani mi-am incetat activitatea de anagajat (demisie), declaratiile la Finante s-au depus fara contributiile salariale, insa contabila nu mi-a facut modificarea in REVISAL. Inteleg ca nu mai pot face modificari retroactive in REVISAL, insa nici nu vreau, ca si angajator sa platesc din urma contributiile la salariu (pentru ca efectiv nu am mai figurat pe stat de salarii). Este o solutie buna sa dau propria firma in judecata si sa se stabileasca faptul ca nu mai sunt anagajat de acum 2 ani, iar culpa firmei sa fie neoperarea modificarilor in REVISAL? Imi puteti spune care este amenda in acest caz, sau daca pot scapa doar cu avertisment? Deasemena care ar fi costurile pentru un astfel de proces? Sau daca exista alta solutie mai buna?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 2 Aprilie 2015
Puteti face inregistrarea incetarii c.i.m. in REVISAL, chiar daca a trecut atat timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari sociale AndreeaIlie29 AndreeaIlie29 Buna ziua, lucrez la o firma pe postul de operator dispecer. Sunt insarcinata in luna a 5-a si am aflat inca din luna a 4-a ca firma si-a schimbat denumirea. ... (vezi toată discuția)
Demisie intarziata AnnaM AnnaM Un angajat nu s-a mai prezentat la servici. Dupa o perioada aprox. de 30 zile a trimis demisia cerand incetarea contractului cu data in care a trimis-o. In tot ... (vezi toată discuția)
S-a uitat declararea incetarii cim Anca114 Anca114 Buna ziua. Contabilul a uitat sa depuna incetarea cartii de munca a unui salariat de aproape 3 luni. Cum se poate indrepta greseala ? Se pot anula de ... (vezi toată discuția)