daca sa operat gresit salarul unui angajat si in loc de 900 cit trebuia sa fie a fost trecut ca 9000 slar brut , contabila a facut calculele si achitat salarul su daroriile la stat ,nu am verificat niciodata partea de slarizare , dar la sfarsitul anului contabila ne-a spus ca nu a mai achitat la stat pentru slarii de 2 luni ca nu a avut bani , abia atunci am sezizat , stiu ca este vina noastra , dar se poate recalcula retroactiv si cum se poate face legal asta ?
amenda ar fi undeva la 2000 de lei , dar problema mea este ca directorul si-a dat demisia , si nu mai avem contact cu el acum , am facut o reclamatie penala la politie pentru bani care au fost virati din contul firmei in contul lui personal ilegal , dar nu exista un act aditional la contract cu rectificarea salarului care sa poarte semnatura lui ..si acum dupa actiunea noastra penala nici nu cred ca vom mai obtine acordul lui pentru corectie
Revisal
andreiadrian
Buna ziua
Eu sunt/am fost atat anagajator cat si angajat (la propria firma). Problema pe care o am este ca acum 2 ani mi-am incetat activitatea de anagajat ... (vezi toată discuția)