avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii firma suspendare cu regim derogatoriu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii firma suspendare cu regim derogatoriu

Buna ziua,
Am o firma neplatitoare de tva care este suspendata cu regim derogatoriu decizie primita cu 01. iulie. 2013. Pana in aceasta data au fost depuse toate declaratiile implicit D100 ptr. trim II adica la iunie. De atunci nu am mai depus nici o declaratie.
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa mai depun altceva decat bilant pe zero?
Ma refer la perioada ianuarie - iunie 2013 pana cand am primit decizia ptr. regim derogatoriu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dutescu maria , utilizator 09:02, 12 Februarie 2014
Nu sunt supuse regismului derogatoriu-
-D 101-daca este cazul;
-situatiile financiare;
-D 392
Mulumesc de raspuns, insa D 392 B in cazul neplatitor de TVA nu se depune daca nu ai activitate si atunci ramane D101 pentru perioada 01.02.2013 (Imp venit) pana la 01.07.2013 cand a intervenit decizia de susp. cu reg. derogatoriu. Este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392 la firma cu regim derogatoriu ciobanc ciobanc am urmarit subiectul in forum ,dar tot nu-mi este clar: depun sau nu depun declaratie 392 la o firma curegim derogatoriu?? de 2 ani depun numai ... (vezi toată discuția)
Declaratii 101 -2010 iuganum iuganum am urmatoarea situatie: trim 1.=pierdere , declarat in D100-imp minim -550 -platit 550 trim 2=datorat 84, declarat in D100-imp minim -550- platit 550 trim ... (vezi toată discuția)
Impozit blu_angel blu_angel Buna ziua! Am solicitat fisa sintetica la administratie in 29.03.2011 sa vad cum stau cu imp/profit deoarece am depus doua decl. 101 pana in 25.02.2010. Cea ... (vezi toată discuția)