Am avut un proces la tribunal, litigii de munca, concediere cu art.61 lit.a Codul muncii.Tribunalul a constatat decizia de concediere "absolut nula" si reintegrarea plus plata salariu majorat, etc.Partea adversa nemultumita de sentinta a facut recurs la Curtea de Apel.Curtea de Apel, a respins recursul. In asemenea situatie, Curtea trimite o sentinta,trebuie sa cer eu, sau este suficient sa fie investita sentinta tribunalui ,cu titlul executoriu.Daca stiti cat este taxa.Va multumesc frumos.
Da, trebuie sa solicitati dvs. investirea cu formula executorie atat a sentintei civile cat si a deciziei Curtii de Apel.Decizia nu se comunica, astfel ca trebuie sa solicitati dvs. sa vi se comunice.
Taxa pentru investirea cu formula executorie este 4 lei taxa de timbru si 0,15 lei timbrul judiciar.
Cu hotararile investite, mergeti la angajator si solicitati reintegrarea precum si plata salariului majorat etc.
Teoretic asa este dar cunosc o situatie in care angajatorul nu a vrut sa ia in considerare acest aspect si s-a recurs la ajutorul unui executor judecatoresc.
Sper ca userul araoil sa nu treaca prin aceasta situatie astfel ca pentru inceput ii recomand sa urmeze sfatul d-lui freeelis.
La noi totul este posibil si am inteles ce am de facut.Multumesc pentru informatii.Paste fericit tuturor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ce trebuie sa fac
araoil
In urma unei concedieri ,potrivit art.61 lit.a, Tribunalul Timis, a hotarat prin sentinta civila nr.n, urmatoarele:decizia de concediere este absolut nula si ... (vezi toată discuția)