avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Anulare dovada
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Anulare dovada

buna ziua....in urma cu 2 ani am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamare corporala grava ....din august 2012 pana in ianuarie 2014 am circulat cu dovada pe care o reinoiam lunar....in februarie nu mi-a fost reinoita deoarece de la parchet au spus ca dosarul a plecat la judecatorie ....as dori sa stiu de ce nu mai pot circula mai ales ca dosarul nici nu este pe rol....instanta e departe de a se pronunta....va multumesc

Alte discuții în legătură

Sofer profesionist paraseste locul accidentului soldat cu victime Alina07 Alina07 Buna seara, Tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier. Este sofer profesionist, pe autobuz. Circula pe drum cu prioritate, iar un taximetrist aflat ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dovada de circulație Iulian95 Iulian95 Buna ziua! În luna martie 2020 am fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime(vinovat fiind eu) si mi s-a reținut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Decizie corecta? aqvila2007 aqvila2007 Bunica mea a fost victima unui accident de circulatie,(bunica nefiind vinovata).Soferul respectiv a fugit de la locul accidentului fiind prins la vreo 60 ... (vezi toată discuția)