Tatal meu a fost implicat intr-un accident rutier. Este sofer profesionist, pe autobuz. Circula pe drum cu prioritate, iar un taximetrist aflat pe un drum adiacent, avea cedeaza trecerea, nu a vazut semnul si a intrat cu taxiul in spatele autobuzului tatalui. Partile implicate au cazul la intelegere amiabila ca nu sunt probleme, inclusiv pasagerul din taxi. Ulterior, dupa parasirea locului accidentului, pasagerul din taxi s-a razgandit si a mers la spital, unde a declarat ca a fost implicat intr-un accident, si de aici au aparut problemele. Victima a depus plangere la politie pe care a retras-o intre timp (in urma pretinderii si primirii unei sume de bani de la taximetrist, acesta fiind de fapt si scopul plangerii), ei problema este ca atat taximetristul cat si soferul autobuzului s-au ales cu dosare penale pt parasirea locului accidentului soldat cu victime. Iar problema cea mare este ca se tot taraganeaza solutionarea cazului, dosarul se tot plimba pe la procuratura, iar tatal meu risca sa ramana fara serviciu, deoarece permisul i-a fost retinut si nu i s-a dat nicio dovada pt a circula. Prevede legea ca in acest caz, el nefiind vinovat decat pt parasirea locului accidentului, sa i se dea o dovada provizorie de circulatie? sau exista o alta solutie pt solutionarea mai rapida a cazului? deoarece au trecut 2 luni de la data accidentului, si lucrurile nu se misca deloc, iar cum functioneaza totul greu la noi in tara, ar putea ramane fara serviciu dintr-o prostie. Va multumesc anticipat.
tatal dvs, v-am mai raspuns si in zilele trecute, poate sa mearga la parchet si sa ceara dovada... este obligat sa i dea pana la solutionarea dosarului...
deci, in ziua accidentului, tatal meu a primit de la politie o Dovada - in care se specifica faptul ca nu are drept de circulatie, credeti ca in aceste conditii daca depune cerere la procuratura i se da o alta dovada cu drept de circulatie? li s-au intocmit dosare penale pt parasirea locului accidentului soldat cu victime. el a depus o cerere la procuratura in care solicita inaintarea solutionarii dosarului, avand in vedere ca nu-si mai poate exercita profesia, si risca sa-si piarda serviciul. Va frumos rog sa-mi spuneti care este solutia pt inaintarea solutionarii cazului. Va multumesc.
In aceeasi situatie sunt si eu.Accidentul s-a petrecut pe 31 ian 2012 si mi s-a spus sa iau un avocat.Dvs aveti unul ca ma gandesc ca poate se solutioneaza mai repede?
Suspendare permis
unde
Buna Ziua ,
Am o problema putin mai complexa.
In data de 14.06 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime (celalt sofer a avut o simpla ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
alexa_25
Buna ziua...as avea nevoie mare de ajutor.Situatia mea sta in felul urmatori :luni dimineata am avut accident,singura mea vina fiind faptul ca desi aveam ... (vezi toată discuția)