Buna ziua .Am cumparat o casa de tip duplex cu mult timp in urma ,la cumparare ni sa spus si aratat pana unde se intinde propietate mea si de unde incepe cea a vecinului ,vanzatori ne-au promis multe si nu s-au mai tinut de cuvant cand s-au vazut cu bani in cont ,printre care un gard intre propietati . Gardul nu l-am facut nici azi ,ne-am inteles foarte bine ,ca dupa 8 ani sa masoare vecinul propietatea mea si sa constate el ca eu am mai mult si el trebuie sa faca un gard care no o sa mearga perpendicular pe casa ci in diagonala ,se va intinde 48 cm in fata si 78 in spate tot in diagonala .Mentionez ca acum nu sunt acasa ,are acest drept fara acordul meu ? Noi ne-am increzut atata timp in ce a spus cei de la care am cumparat ,nu am facut masuratori,ca costa si ne era greu cu rata care a crescut foarte mult ,am facut gard la strada vecinul a masurat am pus stalp intre noi si am facut gard de fier acolo unde ni sa spus ca e jumatatea casei , contorul de gaz a fost pus de constructor unul lang altul unul cadea in partea mea altul la el ,.Acum dupa attia ani ma trezesc ca nu e gazul pe terenul meu ca trebuie sa-l mut si vecinul va trage un gard pe diagonala el se va uita din curte de la el in bucataria mea.Mentionez ca nu ni sa dat un plan de constructie al case la vanzare ,eu am cumparat prima ,peste drum de noi e inca un duplex care-i lafel au gard drept .Cine stie sa-mi spuna ce pot face ? Vecini au adus topometrist si au masurat proprietate mea fara sa ma anunte.Va rog daca puteti sa-mi dati soluti .Va multumesc.
Tulburare de posesie
tnik
Buna ziua tuturor.
Situatie: propietate (casa la tara), cadastrata, intabulata, tot OK la litera legii.O latura a propietatti (curtii) care formeaza ... (vezi toată discuția)