avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... salut. vă rog dacă mă poate ajuta cineva am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

salut. vă rog dacă mă poate ajuta cineva am cumpărat o casa+curte ...

salut.vă rog dacă mă poate ajuta cineva am cumpărat o casa+curte îm cartea funciara scrie 749mp iar acum cateva zile am adus topometrist sa masoare si in masuratoare iasa doar 523mp.eu cred că restul este la vecinul din spate pentru că se vede că,gardul vechi din piatra pleacă diferit fata de cel nou facut din caramida
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:32, 20 Februarie 2023
Se întâmplă să apară diferențe între situația de fapt și ce este înscris în CF. Aveți o singură soluție: acțiune în instanța de judecată. Nu cred că o rezolvați cu vecinul pe cale amiabilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul nu recunoaste masuratorile topo emamarton emamarton Buna ziua. Am cumparat in 2011 un teren intr-un sat de langa Cluj Napoca, cu scopul de a costrui o casa. Terenul era deja intabulat si avea masuratori ... (vezi toată discuția)
Separare in extrasul cf aniv aniv Buna ziua As dori sa ma ajutati daca se poate in urmatoarea problema: Intr-un extras CF exista 2 proprietari a unei suprafete de 1400mp si se specifica ... (vezi toată discuția)
Descrierea imobilului din cf dariad dariad Ma confrunt cu urmatoarea problema referitoare la descrierea imobilului din CF. Redau in ordine cronologica toate documentele pe care le detin: - Am extrase ... (vezi toată discuția)