avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Deschidere firma Germania
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Deschidere firma Germania

Buna ziua, ma puteti ajuta cu o informatie. Momentan detin un magazin online de sport in Romania, iar majoritatea achizitilor le fac din Germania colaborand cu alte magazine din europa. Cel mai bine ma inteleg cu cei din Germania. Din pacate am probleme cu importatori din Romania pe diferente brand-uri si sunt foarte decis sa deschid o firma in germania pentru a putea cumpara direct de la importatori.

Care ar fi pasi si cum as putea iesi cel mai bine avand in vedere ca produsele tot in Romania le voi aduce spre vanzare.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:15, 12 Februarie 2014
Dar de ce nu importati dvs direct? Va inregistrati in ROI ( dureaza 10 zile) si cumparati fara tva din Germania( presupun ca e vb de o firma platitoare de tva acolo)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare magazin online farc9 farc9 Detin un Magazin online cu diverse articole care le achizitionez din Europa. In momentul de fata primesc sesizari din partea importatorilor cu diferite aspecte ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara ContSters156394 ContSters156394 As avea nevoie de ajutor pentru clarificarea catorva puncte referitoare la achizitii intracomunitare. Sa presupunem ca firma X, din Ro, vrea sa cumpere produse ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna tva intracomunitar? mihaela_simi mihaela_simi Intentionez sa imi deschid un magazin online prin care voi vinde produse achizitionate din UE. Am inteles ca trebuie sa ma inregistrez in Registrul ... (vezi toată discuția)