avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare Magazin online
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare Magazin online

Detin un Magazin online cu diverse articole care le achizitionez din Europa. In momentul de fata primesc sesizari din partea importatorilor cu diferite aspecte care au legatura cu faptul ca nu cumpar de la ei. Motivul este ca ei imi ofera preturi peste cele din europa. Este legal sa colaborez cu alti furnizori atata timp cat eu am intrare si iesire pentru produsele respective sau sunt oblicat sa cumpar de la importatorii pe Romania ale acelor brand-uri?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 11:35, 4 Mai 2015
Puteti cumpara de la oricine. Ei incearca sa obtina monopolul, ceea ce este interzis prin lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare pentru revanzare in romania cata2472 cata2472 Buna ziua, Intentionez sa comercializez ,en-detail, in Romania diverse produse achizitionate din UE, produse originale ale unor diverse firme.(Philips Avent, ... (vezi toată discuția)
Magazin online imbracaminte cip_invest cip_invest Dragi utilizatori Doresc sa imi deschid un magazin online exclusiv pentru articole imbracaminte copii import UE. Distribuitorul imi permite sa imi ... (vezi toată discuția)
Conflict, brand, mabbogdan mabbogdan Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Am cateva aparate de cafea amplasate in diferite locatii, aparate branduite cu imaginea ... (vezi toată discuția)