avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online imbracaminte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online imbracaminte

Dragi utilizatori

Doresc sa imi deschid un magazin online exclusiv pentru articole imbracaminte copii import UE. Distribuitorul imi permite sa imi rebranduiesc produsele. Vreau sa va intreb daca cumva trebuie sa am anumite autorizari ale statului roman pentru a le revinde sub brandul propriul.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pacurarud , utilizator 18:57, 22 Ianuarie 2014
Buna,
Din cate stiu nu cred ca e vreo problema sa vinzi un produs care sa aiba si propriul brand atata timp cat furnizorul accepta acest lucru.

[Daca doriti reclama in site trimiteti un e-mail la mira@legalnet.ro sau contactati adminii]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online AdrianB7 AdrianB7 Buna seara! Intentionez sa deschid un magazin online unde doresc sa comercializez cravate (nu sunt produsele mele, sunt intermediar). Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin on line haine kaleda kaleda buna ziua, as dori sa deschid un SRL-D pentru un magazin on line de haine. as dori sa stiu de ce am nevoie pe langa deschiderea site-ului, a societatii si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare magazin online de produse cosmetice cu productie proprie yko yko buna ziua, va ro sa ma ajutati cu informatii referitoare la inregistrarea unei firme care sa permita urmatoarele actiuni: - vanzare online produse ... (vezi toată discuția)