avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere magazin on line haine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere magazin on line haine

buna ziua,

as dori sa deschid un SRL-D pentru un magazin on line de haine. as dori sa stiu de ce am nevoie pe langa deschiderea site-ului, a societatii si gasirea unui furnizor. hainele le voi aduce din china pentru inceput si facturile imi vin sub forma proforma, pe care imi scrie ca si produs "20% poliester 80% lana" 20 buc pret 100$ spre exemplu. vreau sa stiu daca sunt ok. mai am o intrebare hainele vin fara etichete si doresc sa le pun eu etichete cu emblema firmei. am nevoie de ceva autorizatii? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: pacurarud , utilizator 19:05, 22 Ianuarie 2014
Buna ,

Ca sa puneti etichete pe haine nu cred ca e necesara nici o autorizatie.
In multe magazine exista haine care au etichete lipite de magazin.
Nu stiu in ce masura e ok faptul ca hainele vin fara etichete?

[Daca doriti reclama in site trimiteti un e-mail la mira@legalnet.ro sau contactati adminii]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online imbracaminte cip_invest cip_invest Dragi utilizatori Doresc sa imi deschid un magazin online exclusiv pentru articole imbracaminte copii import UE. Distribuitorul imi permite sa imi ... (vezi toată discuția)
Magazin online AdrianB7 AdrianB7 Buna seara! Intentionez sa deschid un magazin online unde doresc sa comercializez cravate (nu sunt produsele mele, sunt intermediar). Ma intereseaza daca ... (vezi toată discuția)
Comercializare haine in magazine fizice si on line panagheorghemihai panagheorghemihai Salutare! Vreau sa cumpar haine din China si sa le schimb eticheta cu brand-ul meu.. sa le comercializez atat in magazine fizice cat si on line! Este vreo ... (vezi toată discuția)