avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comercializare haine in magazine fizice si on line
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comercializare haine in magazine fizice si on line

Salutare! Vreau sa cumpar haine din China si sa le schimb eticheta cu brand-ul meu.. sa le comercializez atat in magazine fizice cat si on line! Este vreo ilegalitate in ceea ce vreau sa fac?
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:17, 16 Ianuarie 2020
nu stiu sa existe vreo activitate comerciala de schimbat etichete la haine in codul CAEN. e bine sa intrebati un contabil, fiindca nu poate fi productie, dar nu e nici comert, simplu. legal, e contrafacere, dar daca nu se va plange nimeni, n-o sa fie vreo problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as vrea sa imi deschid un magazin online cu pijamale, ... anaana1997 anaana1997 Buna ziua! As vrea sa imi deschid un magazin online cu pijamale, produsele le voi importa de la o fabrica din China, insa am o intrebare, daca pe pijama exista ... (vezi toată discuția)
Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin on line haine kaleda kaleda buna ziua, as dori sa deschid un SRL-D pentru un magazin on line de haine. as dori sa stiu de ce am nevoie pe langa deschiderea site-ului, a societatii si ... (vezi toată discuția)