avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! As vrea sa imi deschid un magazin online cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! As vrea sa imi deschid un magazin online cu pijamale, ...

Buna ziua! As vrea sa imi deschid un magazin online cu pijamale, produsele le voi importa de la o fabrica din China, insa am o intrebare, daca pe pijama exista eticheta cu brand-ul lor chinezesc atunci cand intra in tara, as putea sa le etichetez ulterior cu brand-ul meu? Si daca s-ar putea face asta cum se poate face intr-un mod cat se poate de legal si conform. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anaana1997 , utilizator 08:07, 15 Martie 2021
mie mi se pare contrafacere. dar poate mai exista si alte opinii. nu puteti demonstra ca fabricati dvs. pijamalele. de ce nu cereti chinezilor sa eticheteze direct cu brandul dvs?
La asta m-am gandit initial si cred ca asa voi face, este mult mai simplu si sigur.Va multumesc pentru raspuns!

adriandimitriu a scris:

mie mi se pare contrafacere. dar poate mai exista si alte opinii. nu puteti demonstra ca fabricati dvs. pijamalele. de ce nu cereti chinezilor sa eticheteze direct cu brandul dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare haine in magazine fizice si on line panagheorghemihai panagheorghemihai Salutare! Vreau sa cumpar haine din China si sa le schimb eticheta cu brand-ul meu.. sa le comercializez atat in magazine fizice cat si on line! Este vreo ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Import textile sub brand propriu MonicaOlariu MonicaOlariu Buna Ziua. In cazul in care o firma importa produse textile din strainatate si doreste sa faca vanzarea lor in tara sub brand propriu, practic ce are de facut? ... (vezi toată discuția)