Buna ziua, in anul 2003 am absolvit la Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, Facultatea de Litere titlul de Functionar Superior, in profilul Administratie - Secretariat, specializarea Birotica, durata studiilor de 3 ani. In foaia matricola in anul I am nr. total de credite 60,la fel in anul II, si III, deci cu un total de 180 credite. Tot in foaia matricola este o nota Durata studiilor la Facultatea de Litere, profilul Birotica.
Eu sunt angajata la un liceu, din 2003 pe studii superioare de scurta durata.
Este in regula? Nu pot fi si eu incadrata la studii superioare? avand in vedere ca am 180 de credite, si fiindca mai tirziu au aparut facultatile cu 3 ani(la distanta,ex Spiru Haret) iar persoanele respective au studii superioare...
Sper ca am fost destul de explicita, astept un raspuns, multumesc!
LEGE privind organizarea studiilor universitare Nr. 288/2004 prevede ca durata studiilor este de 3 ani si 180 de credite, dar se aplica absolventilor de studii universitare care au fost admisi din anul 2004. In consecinta, nu va incadrati in sistemul Bologna, ci la SSD. N-ati incercat o echivalare?
Multumesc pentru raspuns, nu,nu am incercat o echivalare, voi merge la facultatea respectiva sa vad ce am de facut, daca se mai poate face ceva, din cite stiu eu, specializarea pe care am terminat/o nu mai exista.Multumesc