avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Retragere dosar scoala posibil fara un adult ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Retragere dosar scoala posibil fara un adult ?

Buna ziua
As dori sa stiu daca eu sunt majora , imi pot retrage dosarul de la liceu fara sa stie parintii (in cazul meu tata , care este tutorele meu , parintii fiind divortati ) . As vrea sa plec in alt oras si sa imi iau dosarul de la liceul unde sunt in prezent sa ma pot inscrie la altul din alt oras . Mentionez ca sunt in clasa a XI-a .

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:15, 16 Februarie 2014
Dreptul l-ati avea, insa scoala va anunta automat sustinatorul legal. Nu cred ca vi se va aproba transferul, mai ales ca e nebunie cu finantarea scolilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer interjudetean persoana minora 333 333 Am scris acest subiect si pe \"Dreptul familiei sau probleme juridice de familie\" dar din data ce intrebarile mele necesita cunoasterea anumitor drepturi am ... (vezi toată discuția)
Va rog oferiti-mi un rapspuns 333 333 Deci...Sunt nou pe aici forumuri,am nevoie de niste raspunsuri si va rog sa ma ajutati :(( Eu locuiesc in judetul cluj si prietena mea e din judetul ... (vezi toată discuția)
Transfer postliceala (clasa a xi-a) la liceu (clasa a xi-a) Sept Sept Fratele meu este in clasa a XI-a la un liceu profesional si vrea sa se transfere la un liceu teoretic, in clasa a XI-a. A fost refuzat, pe motiv ca nu poate ... (vezi toată discuția)