avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta salariat

Buna dimineata. In perioada 2002-2006 am avut un salariat (membru CA pentru care nu s-a retinut CAS) cu timp partial de lucru (2 ore). Trebuie sa ii emit adeverinta de vechime pentru calcularea pensiei? Precizez ca societatea a fost lichidata 95% si este la lichidator. Daca trebuie sa ii fac adeverinta, cine semneaza si stampileaza?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
mmford, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 11 Februarie 2014
Lichidatorul emite acea adeverinta si o va semna.

Acea persoana a fost angajata cu c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca viorica bulzan viorica bulzan daca o persoana este angajata la o firma cu CM cu timp partial de 4 ore cu functia de baza F1 si mai are in alta firma CM cu timp partial de 4 ore fara ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca pentru 2 ore de lucru ludovicbutnaru ludovicbutnaru Buna ziua, Sotia mea lucreaza cu contract de munca partial,de numai doua ore pe zi.. Va rog sa-mi spuneti daca .la calcularea vechimii se considera numai ... (vezi toată discuția)
La pensionare, la 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă ... Dapix Dapix La 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă la pensie`? De exemplu la 4 ani lucrați cu 2 ore pe zi, se consideră 1 ani vechime în ... (vezi toată discuția)