avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta salariat

Buna dimineata. In perioada 2002-2006 am avut un salariat (membru CA pentru care nu s-a retinut CAS) cu timp partial de lucru (2 ore). Trebuie sa ii emit adeverinta de vechime pentru calcularea pensiei? Precizez ca societatea a fost lichidata 95% si este la lichidator. Daca trebuie sa ii fac adeverinta, cine semneaza si stampileaza?
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
mmford, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 11 Februarie 2014
Lichidatorul emite acea adeverinta si o va semna.

Acea persoana a fost angajata cu c.i.m. ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca viorica bulzan viorica bulzan daca o persoana este angajata la o firma cu CM cu timp partial de 4 ore cu functia de baza F1 si mai are in alta firma CM cu timp partial de 4 ore fara ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca pentru 2 ore de lucru ludovicbutnaru ludovicbutnaru Buna ziua, Sotia mea lucreaza cu contract de munca partial,de numai doua ore pe zi.. Va rog sa-mi spuneti daca .la calcularea vechimii se considera numai ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pentru "pensionari" blimfy blimfy pot elibera adeverinte de sporuri sau de grupa doar cu semnatura directorului general fara semnatura celui care a intocmit adeverinta? daca nu am personal ... (vezi toată discuția)