avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Viza si permis de conducere american expirate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Viza si permis de conducere american expirate

Cetatean olandez cu rezidenta in Romania, viza America si valabilitate permis de conducere american ce vor expira in septembrie 2014.
Intrebare: Daca doreste preschimbarea permisului de conducere cu unul romanesc ce trebuie facut? Trebuie sustinut examen in Romania? Care este procedura?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate permis de conducere american cristinavlaicu cristinavlaicu Va rog sa imi spuneti daca permisul de conducere american al unui cetatean olandez rezident in Romania poate fi prelungit in Romania in conditiile in care va ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere expirat alluivasile alluivasile Salut la toti. Va rog sa-mi raspundeti la intrebare. Sunt cetatean roman, dar cu viza de sedere in Basarabia.Am avut permis de conducere romanesc,care a ... (vezi toată discuția)