avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... vanzare pasune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

vanzare pasune

Buna ziua.
As dori sa stiu daca se mai pot scoate la vanzare pasunile aflate in proprietatea privata a orasului avand in vedere prevederile OUG nr.34/2013, privind organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor permanente si pentru modificarea si completarea Legii fondului funciar nr.18/1991, precum si prevederile HG nr.1064/2013.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Licitatie pasune GuiPaulaPaul GuiPaulaPaul Va rog sa ma ajutati: - pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)
Pajistile comunale Oproiu Naomi Oproiu Naomi Buna seara, ma numesc Naomi, sunt studenta si detin un efectiv de 100 oi, sunt inscrisa in Asociatie comunei din care fac parte si in aproximativ 6 luni am ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren agricol vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua Am concesionat de la ADS teren agricol si pasune. Pot schimba categoria de folosinta din pasune in teren agricol? (vezi toată discuția)