avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu victime

buna ziua sunt victima unui accident rutier , vreau sa stiu daca la accidentele cu victime polititstul este obligat sa duca soferi la spital pentru recoltare de sange chiar daca in alcooltest rezultatul a fost 0.00 ?
Cel mai recent răspuns: L.D. Marza-Cabinet de avocat , Avocat 16:09, 11 Februarie 2014
nu are voie sa ii duca la sange daca la acoltest a iesit 0.00

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu victima buna seara. am fost implicat intr un accident ... mimisikuuu mimisikuuu Accident cu victima Buna seara. Am fost implicat intr un accident rutier in urma careia o persoana care traversa strada neregulamentar a fost acrosata si ... (vezi toată discuția)
Banii pentru daune auto! fullskynet fullskynet Salut, In urma cu 2 zile am avut un accident rutier soldat cu o victima. Initial victima a refuzat transporul cu salvarea la spital, a doua zi a fost ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie Hermes2016 Hermes2016 Buna seara, As vrea sa stiu doua lucruri: 1) In caz de accident de circulatie, martorii asistenti (la masuratori) trebuie sa aiba si declaratie in dosar, ... (vezi toată discuția)