avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... mesaje nedorite
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

mesaje nedorite

Buna seara

Am si eu o intrebare, ca simplu utilizator de Internet ce ma aflu. Primesc pe adresa personala de mail tot felul de reclame, anunturi, spam-uri, incercari de aflare date personale, etc. (ca multi altii, probabil).
Acesti "expeditori" sunt de fapt niste adrese de mail la care nu poti trimite mesaje sau sunt unii de care n-am auzit in viata mea. Intrebarea mea este: se poate face ceva pentru stoparea lor, este foarte neplacut sa gasesti in inbox zeci de mesaje pe care nu le-ai dorit.
Va multumesc anticipat

Udri
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 02:30, 17 Aprilie 2009
si eu primesc de la diferite banci, majoritatea.
nu avem ce face, foarte greu de identificat faptuitorii.
inclusiv bancile cu tot sistemul lor de securitate, mi-au spus ca nu ma pot ajuta cu stoparea acelor mailuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)
Nu mai primesc email de la avocatnet Adriantot Adriantot La multi ani! De cateva saptamani nu mai primesc emailuri de la avocatnet. Nu stiu cauza si nu gasesc rezolvarea. Poate ma ajutati. Multumesc! (vezi toată discuția)