avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebarea mea e legata de prima de angajare dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebarea mea e legata de prima de angajare dupa terminarea liceului

In ce conditii banii nu mai trebuie restituiti?Care eeste suma care se da ca prima de angajare dupa terminarea liceului?Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj incasata necuvenit Onicaalin Onicaalin Asa scrie intr-o scrisoare primita astazi, 22.09.2012 Mi se spune ca la 13.09.2012, figurez cu sume debitoare in valoare de 1507 lei reprezentand INDEMNIZATIE ... (vezi toată discuția)
Problema-asigurare sanatate AlexuMiryam AlexuMiryam Hello people!Am sa apelez la ajutorul dumneavoastra si am sa va rog sa ma sfatuiti/lamuriti si pe mine in ceea ce priveste urmatoarea situatie: Sora mea,in ... (vezi toată discuția)
Somaj carsteadana carsteadana buna seara. in acest an am terminat liceul sesiunea august , dar in timpul acesta am lucrat cu contract la un restaurant .(fiind la seral ).recunosc nu am ... (vezi toată discuția)