avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ancheta DGA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ancheta DGA

Buna ziua, recent am primit o citatie la directia generala anticoruptie in vederea unei audieri. Banuiesc ca am fost citata ca martor intr-un dosar mai mare. Problema este daca as fi fost chemata pentru alta fapta pe care o credeam nedescoperita. Stie cineva daca respectiva institutie se ocupa si de furturi marunte (sub 20 ron)?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:34, 11 Februarie 2014
ce legatura ar avea anticoruptia cu un furt de 20 lei.
Se ocupa cu activitatea de prevenire şi combatere a corupţiei în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne.
si credeti ca le suscita interesul un furt de 10 lei ?
Daca furtul de 10 lei sau de cat o fi are la baza coruptia in sensul ca ati fost acoperit de politist si ar putea exista ceva interceptari ale convorbirilor telefonice ati putea fi intrebat si in legatura cu furtul dar fara sa ii intereseze furtul...

Erati cumva in stare de recidiva in legatura cu acel furt?
va multumesc tuturor pt raspunsuri,

citatia face referire la un dosar unde sunt citata cel mai probabil ca martora, doar ca ma simteam cu musca pe caciula cu alt lucru (e uimitor cate fente va poate face o constiinta vinovata, nu?)

cazul meu (inca nedepistat :dance4:) nu are de-a face cu coruptia ci cu teribilismul


Alte discuții în legătură

Furt dyana11 dyana11 am mai scris ca am comis un furt de 26 lei din supermarket.si akm mi-a venit citatie..sa ma prezint la tribunal..ce se va intampla?spuneti`mi va rog.imi face ... (vezi toată discuția)
Furt cora daniss daniss am furat un obiect din cora in valoare de 4 ron pe data de 10 decembrie 2007, m-au prins angajatii si m-au pus sa-l platesc apoi mi-au luat datele (numele si ... (vezi toată discuția)
Furt auto - intrebari bogdanroxanutza bogdanroxanutza Buna seara, Acum mai bine de un an, un \"prieten\", m-a rugat sa il duc pana la iubita lui, cu masina mea. Dupa ce am ajuns la destinatie, mi-a zis sa il ... (vezi toată discuția)