avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Decret 241/1962
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Decret 241/1962

Puteti sa ma ajutai sa imi spuneti cum pot gasi anexa 2 din decretul 241/1962?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 19 Aprilie 2014
Cautati la Biblioteca judeteana, in volumele cu legislatie (decrete) din anul 1962.
Sau intr-un program legislativ,
In programele legislative disponibile pe internet, scrie doar - abrogat.
Nu era vorba despre programele legislative de pe Internet.
Daca aveti cunostinta de aceste programe, dati adresa exacta unde pot fi gasite, pentru a-l ajuta pe utilizator. Eu l-am trimis la biblioteca judeteana, acolo unde se gasesc cu siguranta, acele volume de legi, hg si ordine.

Alte discuții în legătură

Decretul 175 din 1973 privind programul de lucru pentru realizarea planului de stat de investitii jepilor12 jepilor12 Buna ziua, Incerc sa gasesc un act ce l-ar putea ajuta pe tatal meu, legat de pensie. Este vorba de Decretul 175 din 1973 privind programul de lucru pentru ... (vezi toată discuția)
Legislatie pentru grupele i si ii de munca eagle_free eagle_free Buna ziua. Modelul adeverintei de grupa aprobat prin ordinul nr. 590/2008 prevede in subsolul acesteia ca pentru perioadele anterioare datei de 18 martie 1969 ... (vezi toată discuția)
Solicitare grupa de munca loadingvirus loadingvirus Buna ziua. Cu toata stima si consideratia am si eu rugamintea de a afla unde pot gasi [b]Indicatorul tarifar de calificare pentru meseria de ... (vezi toată discuția)