avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Solicitare grupa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Solicitare grupa de munca

Buna ziua.
Cu toata stima si consideratia am si eu rugamintea de a afla unde pot gasi Indicatorul tarifar de calificare pentru meseria de rectificator, elaborat de Ministerul Industriei şi Construcţiilor de Maşini, din anul 1984, sau daca îl detine cineva sa mi-l transmita si mie.
Acesta imi este necesar in instanta pentru obtinerea grupei de munca a sotiei mele.
Multumesc anticipat.
Stima.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 10:32, 29 Aprilie 2014
Puteti incerca, sa faceti o cerere cu nr. de inregistrare/ data la Ministerul economiei, cu rugamintea de a cauta in arhiva ministerului.
Daca stiti numarul ordinului de ministru prin care s-a aprobat actul normativ respectiv, puteti incerca la Biblioteca judeteana, unde se gasesc volume cu legi, hg, ordine, etc., care in acea perioada apareau trimestrial. Cautati la ordine de ministru 1984.
Tot cu numarul documentului de aprobare, puteti cauta pe internet.
dati-mi un mesaj privat cu o adresa de mail
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
Bruta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie pentru grupele i si ii de munca eagle_free eagle_free Buna ziua. Modelul adeverintei de grupa aprobat prin ordinul nr. 590/2008 prevede in subsolul acesteia ca pentru perioadele anterioare datei de 18 martie 1969 ... (vezi toată discuția)
Ordinul nr. 969/1990. tlefter tlefter Unde,cui trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia acestui ordin emis de ministerul chimiei si petrochimiei (Ordin intern). Desi acesta este prezentat ... (vezi toată discuția)
Decretul 175 din 1973 privind programul de lucru pentru realizarea planului de stat de investitii jepilor12 jepilor12 Buna ziua, Incerc sa gasesc un act ce l-ar putea ajuta pe tatal meu, legat de pensie. Este vorba de Decretul 175 din 1973 privind programul de lucru pentru ... (vezi toată discuția)