avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CON CAEN 4690
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CON CAEN 4690

buna seara as dori sa stiu mai multe detalii despre codul caen 4690 si 4719 ,eu avand o activitate de distributie de produse de curatenie si doresc sa deschid un magazin unde sa vand,pe langa produsele de curatenie si produse de birotica si papetarie ( birotica,papetarie si tipizate ) asemanator unui magazin mixt.
As dori sa stiu daca aceste coduri sunt suficiente pentru a desfasura activitatea in incita magazinului,daca mai trebuesc alte coduri va rog sa imi spuneti.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:27, 13 Februarie 2014
Detalii privitoare la cele doua coduri gasiti aici :
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire despre "magazine specializate" ririana ririana buna ziua, se poate adauga CAEN pentru vanzarea cu amanuntul de papetarie si carti in acelasi spatiu unde se desfasoara servicii de copiere, scanare ... (vezi toată discuția)
Autorizare cod caen PopCristi PopCristi Societ comerciala cumpara produse de papetarie si birotica de la un furnizor dupa care le vinde catre un client.Va rog frumos sa imi spuneti ce cod caen ar ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin mixt janapress janapress buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca puteti. as dori sa infiintez o ii sau if (in mediu rural) - sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)