avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru magazin virtual
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru magazin virtual

Buna ziua,
Am o firma avand sediul social in judetul Botosani. Eu locuiesc in Cluj ( in chirie ) si as dori sa creez un magazin virtual prin intermediul caruia sa comercializez diverse produse. Care este varianta cea mai buna prin care pot sa imi desfasor activitatea ca magazin virtual dar in acelasi timp toata activitatea de aprovizionare/livrare a produselor sa o pot desfasura in Cluj ? Este neaparat necesara infiintarea unui punct de lucru in Cluj sau exista si variante prin care se poate evita acest lucru ? Va multumesc foarte mult pentru orice idee.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 19:05, 17 Aprilie 2009
Punct de lucru in Cluj
Trebuie sa va inregistrati punct de lucru acolo unde va faceti un depozit, un birou, sau un altfel de loc in care o parte din activitatea societatii se va desfasura in mod continuu, nu doar sporadic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize magazin online Gabi Trinca Gabi Trinca Salutare. Urmeaza sa imi deschid un magazin online (CAEN 4791) cu activitatea desfasurata la terti. Produsele comercializate o sa fie sub forma unor cutii de ... (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.c cu obiect de activitate comertul pe internet ionutdima95 ionutdima95 Buna ziua, doresc sa imi deschid un magazin online ce o sa vanda lenjerii de pat, perdele, draperii si alte produse de genul acesta. Eu locuiesc cu chirie in ... (vezi toată discuția)