avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre custodie - impartire domiciliu copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre custodie - impartire domiciliu copii

buna seara am o intrebare.voi divorta de sot.avem doi copii mici unu de 4 ani si unu de 2 ani.el vrea sa imi ia un copli.ce sanse sunt sami ia?ce sanse am sai am pe amandoi eu?
eu sunt inca in prenatal.el lucreaza pe cont propiu.adica are tractoare si munceste pamantul si are animale.nu are carte de munca
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ILIE DORIN , Mediator 02:35, 12 Februarie 2014
Se decide in functie de interesul copiilor. Asadar, circumstantele sunt importante, iar avocatul pe care o sa-l angajati o sa va explice ce sanse aveti doar dupa ce va cunoaste in detaliu cazul.
deci este posibil sa imi ia un copil?eu inca ma rog de el sa inteleaga k nui bn sai despartim si sa inteleaga ca pt ei e cel mai bn sa ramana la mie.sunt obijnuiti numai cu mine
daca este in interesul minorilor sa fie impreuna nu va reusi sa va ii desparta. Oricum custodia copiilor este comuna, deci puteti media situatia, in sensul ca printrun mediator sa va negociati un plan parental - o custodie comuna. Copiii nu vor putea fi exclusiv ai unuia din parinti. Apelati la un mediator sa mediati divortul si custodia comuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns urgent - divort cu minori alexandraroxana13 alexandraroxana13 buna seara.va rog ajutatima cu un sfat. sotul meu vrea sa divorteze de mine pe motiv ca nu mai ma suporta.avem doi copii unu de4ani si unu de 2ani.cand mia zis ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord Mia25 Mia25 Buna seara, Am si eu o intrebare, eu cu sotu am cazut de acord sa divortam pe cale amiabila, mentionez ca la mijloc se afla un copil de un an, vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Divort cu acord de mediere contestat auricius auricius Buna ziua. Am fost martorul unuidivort in care consider ca sa comis un abuz. Sotul a intentat divort dupa ce se semnase inprealabil un acord de mediere prin ... (vezi toată discuția)