avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

in conditiile in care firma e pe pierdere,unic asociat, pot sa dau o declaratie ca nu realizez venituri? Mi-ar trebui ca sa pot beneficia de niste servicii medicale pe asigurarea sotului
Cel mai recent răspuns: cristimesesan , utilizator 14:55, 12 Februarie 2014
Nu. Trebuie sa platiti asigurare la nivelul salariului minim pe economie. Faza cu "nu realizez venituri" nu tine. Daca nu realizati venituri, inchideti firma, treceti in intretinerea sotului si sunteti coasigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari sanatate/ contributii sociale efectuate direct de o persoana fizica, fara venit Andrej2014 Andrej2014 Sunt salariata la o firma care isi va inceta activitatea luna viitoare. Lucrez aici de 10 ani, cu carte de munca. Nu doresc sa ma mai angajez pe viitor si as ... (vezi toată discuția)
Coasigurat Alexandra Nico Alexandra Nico Buna ziua. Poate o persoana care este pensionara si asigurata in sistemul public de sanatate sa aiba o fiica (nu minora, dar care nu realizeaza venituri) ... (vezi toată discuția)
Plata contributie sanatate LuciaLivia LuciaLivia Eu sunt salariata si sotul meu este in intretinere la mine, in felul acesta beneficiaza de asigurarea de sanatate de stat (cass). Acum a înființat o ... (vezi toată discuția)