avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Somaþie pentru plata tarifului de despãgubire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Somaþie pentru plata tarifului de despãgubire

Bună ziua.
Am primit două somaţii de la CNADNR privind plata a două tarife de despăgubire stabilite prin două procese verbale prvind contravenţii (circularea fără rovinietă). PV sunt din luna iulie 2011. Am achitat în februarie 2012 amenzile, dar nu am achitat respectivele tarife de despăgubire.
În somaţie sunt ameninţat că, dacă nu achit aceste două tarife de câte 28 de euro, voi fi executat silit. Din câte ştiu eu, tariful de despăgubire nu mai este valabil din vara lui 2012.
Poate acum CNADNR să mă execute silite pentru aceste două tarife de despăgubire stabilite în 2011?
Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:20, 12 Februarie 2014
Legile se aplica pentru viitor, nu au caracter retroactiv, astfel ca se aplica legea in vigoare la data savarsirii faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine raspunde? dogarudobra dogarudobra sora mea a dat masina proprietate baiatului ei care a circulat fara rovinieta a primit in 2011, 3 amenzi pe care sora mea le-a platit in 2013 acum ... (vezi toată discuția)
Pv rovinieta shanni shanni am primit in decurs de 3 ani si 1/2un numar de 8 Procese Verbale de contraventie pentru rovinieta . Le-am platit pe toate la momentul respectiv , ca si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru plata contravaloare rovinieta Razvan_Culea Razvan_Culea Buma ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine in privinta executarii silite pentru plata contravalorii rovinietei (28 euro). Precizez ca am ... (vezi toată discuția)