avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Demers obtinere Hotarare Judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Demers obtinere Hotarare Judecatoreasca

Buna ziua,

In urma unui proces indelungat, am reusit sa am castig de cauza printr-o hotarare definitiva. Ultima afisare la tribunal a fost in data de 27.09.2013 cu solutie pe scurt: Respinge recursul ca nefondat. Definitivă.
Au trecut peste 4 luni si nu am primit nimic in posta.
Cum sa procedez sa obtin hotararea cu titlu executoriu? Mentionez ca domiciliul meu este in alt judet.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:01, 12 Februarie 2014
Sunati intai la arhiva instantei pentru a vedea daca s-a redactat. Hotararile care nu mai sunt supunse niciunei cai de atac nu se comunica. Daca s-a redactat hotararea, mergeti si faceti o copie de la instanta si o legalizati.
Sau,puteti solicita oficial presedintelui de instanta sa dispuna urgentarea redactarii hotarari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Obtinerea hotararii definitive garleanu garleanu Am avut un process la tribunal.S-a dat o hotarire a instantei de fond.Partile au fact recurs la curtea de apel.Recursurile au fost respinse ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)